x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mai multe incidente la secţii de votare din Constanţa

Mai multe incidente la secţii de votare din Constanţa

27 Sep 2020   •   18:00
Mai multe incidente la secţii de votare din Constanţa
Sursa foto: Victor Stroe

Mai multe incidente au avut loc în ziua alegerilor în județul Constanța. Printre apelurile la care au răspuns polițiștii sunt un caz de propagandă electorală în jurul secției de votare și o situație în care un alegător și-a fotografiat buletinul de vot.

 

Potrivit IPJ Constanța, în jurul orei 12.10, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați de către o femeie despre faptul că un bărbat, care ar fi purtat un tricou cu însemnul unui partid, ar fi oferit votanților sume de bani. În timpul anchetei, polițiștii au aflat că femeia este membră a unui partid și că ar fi continuat propaganda electorală prin afișarea unor mesaje de susținere a unui candidat, precum și indicarea poziției de pe buletinul de vot. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru coruperea alegătorilor, iar femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.400 de lei.

Tot duminică, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi fotografiat buletinul de vot în timpul exercitării votului la secția 227. Conform legii, polițiștii l-au sancționat pe bărbat cu amendă în valoare de 600 de lei.

Mediafax

×
Subiecte în articol: incidente votare constanta