x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mama Luizei Melencu, la un an de la dispariția fetei: Dosarul se vrea îngropat

Mama Luizei Melencu, la un an de la dispariția fetei: Dosarul se vrea îngropat

14 Apr 2020   •   15:46
Mama Luizei Melencu, la un an de la dispariția fetei: Dosarul se vrea îngropat

Astăzi se împlinește  an de la dispariția Luizei Melencu, fata de 18 ani, care nu a mai ajuns acasă după ce pe 14 aprilie a plecat cu o mașină de ocazie la Caracal. După 12 luni, principalii suspecți se află în spatele gratiilor, procesul fiind încă pe rolul Tribunalului Olt.

Dosarul nu a fost încă analizat în camera preliminară. Un nou termen ar putea fi stabilit pentru luna mai. "Măcar în ultimul moment să aflăm adevărul.

Noi nu ştim în realitate ce s-a întâmplat cu copilul meu", spune plină de durere Monica Melencu, mama Luizei.

"Aceasta este ora. La ora 11 şi jumătate am auzit-o. Se face un an de când nu am niciun răspuns concret. Ce s-a întâmplat în data de 14 aprilie? Personal trag o singură concluzie: se doreşte ca acest dosar să fie îngropat. Aşa vor anchetatorii, toate institiţiile angrenate. Mulţumesc preşedintelui, ministrului de Interne, şefului DIICOT pentru modul în care ajută familia greu încercată. Sper că înţelegeţi ura şi toate relele care s-au abătut asupra familiei mele şi complicitatea celor enumeraţi mai devreme. Nu vreau decât atât. Măcar în ultimul moment să aflăm adevărul. Noi nu ştim în realitate ce s-a întâmplat cu copilul meu", a spus mama Luizei Melencu, la România TV

×
Subiecte în articol: luiza melencu