x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Microbuz militar implicat într-un accident, pe DN1, la Bușteni

Microbuz militar implicat într-un accident, pe DN1, la Bușteni

11 Sep 2017   •   16:06
Microbuz militar implicat într-un accident, pe DN1, la Bușteni

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Ţara Bârsei" Braşov va organiza, marţi şi miercuri, o serie de activităţi pentru a marca Ziua Pompierilor din România,sărbătorită în fiecare an pe 13 septembrie, a informat luni într-o conferinţă de presă purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciperian Sfreja.

"Marţi, începând cu ora 13.00, în parcarea unui mall din oraş vor avea loc un ceremonial militar, exerciţii demonstrative spectaculoase şi concursuri pentru copii. Cei interesaţi vor avea ocazia să cunoască tehnica noastră de intervenţie, să participe la exerciţiile demonstrative. De asemenea, tot aici vor fi amenajate puncte mobile de informare preventivă şi se vor distribui materiale informative cu reguli şi măsuri specifice de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, pe tipuri de riscuri", potrivit sursei citate.

Miercuri, în intervalul orar 10.00-13.00, se va organiza Ziua Porţilor Deschise la sediile subunităţilor de pompieri din judeţ. Pompierii au pregătit expoziţii cu tehnica aflată în dotare şi cu accesoriile folosite la intervenţii.

În primele opt luni ale anului 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a fost solicitat să intervină la aproximativ 30 de situaţii de urgenţă zilnic,80% dintre acestea fiind intervenţii de tip medical ale SMURD.

"Suntem pregătiţi şi ne pregătim în continuare şi până în acest moment am făcut faţă tuturor intervenţiilor", a adăugat purtătorul de cuvânt. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident microbuz militar