x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A fost găsită fetița de 13 ani din Timişoara, dispărută după ce a plecat la şcoală

A fost găsită fetița de 13 ani din Timişoara, dispărută după ce a plecat la şcoală

02 Oct 2019   •   08:20
 A fost găsită fetița de 13 ani din Timişoara, dispărută după ce a plecat la şcoală
Sursa foto: Politia Romana

Update Maria Popov, fetiţa de 13 ani care a dispărut din Timişoara, luni, 30 septembrie, în timp ce mergea spre şcoală, a fost găsită de poliţişti, potrivit Observator

Copila a fost găsită de poliţişti azi noapte, în jur de ora 2.00, pe o stradă din Timişoara.

Acum, Maria este internată la un centru de minori, întrucât ar avea un conflict cu mama ei.

 

Stire initiala Poliţiştii din Timişoara caută o minoră în vârstă de 13 ani, care a plecat spre şcoală luni şi nu a mai revenit acasă, dispariţia ei fiind anunţată marţi de către familie.

„La data de 1 octombrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 13 ani, din Timişoara. La data de 30 septembrie, Popov Maria ar fi plecat de la domiciliul său din Timişoara spre şcoală, iar până în prezent nu a mai revenit”, arată un comunicat al Poliţiei Timiş, remis marţi seara.

Minora are 1,50 m înălţime, 50 kg, constituţie robustă, păr brunet, tunsă scurt, ochii căprui şi poartă ochelari de vedere cu ramă roşie.

La data dispariţiei, purta o jachetă de culoare închisă, posibil maro, cu dungi albe şi un ghiozdan negru cu flori roşii.

Cei care pot oferi informaţii despre persoana dispărută sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să contacteze ce mai apropiată unitate de poliţie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: minora disparuta