x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Moarte învăluită în mister în Bucureşti! O adolescentă a căzut de la etajul 6 al apartamentului iubitului ei

Moarte învăluită în mister în Bucureşti! O adolescentă a căzut de la etajul 6 al apartamentului iubitului ei

01 Mar 2018   •   11:07
Moarte învăluită în mister în Bucureşti! O adolescentă a căzut de la etajul 6 al apartamentului iubitului ei

Moarte suspectă în Capitală. O tânără de doar 18 ani şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia cu iubitul ei, un bărbat cu 20 de ani mai în vârsta decât ea.  Echipajul ambulanţei ajuns la locul tragediei nu a mai putut face nimic să o salveze.

Tânăra era din Republica Moldova şi locuia în Bucureşti, în apartamentului iubitului său, Florinel Cîrciumaru. Bărbatul are 39 de ani şi lucrează în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. 

Tragedia s-a petrecut pe strada Moţoc, din Sectorul 5 al Capitalei. Miercuri seară, în jurul orei 18, bărbatul a mers să plătească întreţinerea şi, spune administratorul blocului, nu părea abătut. 

Mai mult. atât administratorul, cât şi vecinii de pe scară spun că cei doi formau un cuplu civilizat, care nu a creat vreodată probleme şi nici nu ar fi dat semne că se petrece ceva suspect între ei.

"Era un băiat respectuos. Nu l-am văzut niciodată băut", a spus administratorul blocului.

"Erau linistiti. Nu se auzeau tipete, urlete, scandaluri. SI pe el il vedeam un om linistit", spun şi vecinii.

La trei ore după ce Florinel Cîrciumaru a coborât să plătească întreţinerea, iubita lui a murit în condiţii încă neelucidate. A căzut de la etajul 6 şi a fost zdrobită de asfalt. Tragedia este considerată moarte suspectă. 

Criminaliştii au făcut cercetări şi au ridicat probe, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia.Anchetatorii urmează să stabilească acum dacă tânăra a recurs la un gest extrem şi s-a aruncat de la balcon sau dacă cineva a împins-o în ghearele morţii, dar şi unde era iubitul ei când s-a întâmplat nenorocirea. http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: moarte suspecta tanara bucuresti