x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Motociclist, lovit în plin de un bolid de lux într-o intersecție din Suceava

Motociclist, lovit în plin de un bolid de lux într-o intersecție din Suceava

27 Apr 2017   •   14:24
Motociclist, lovit în plin de un bolid de lux într-o intersecție din Suceava
Sursa foto: Foto: newsbucovina.ro

Un motociclist a fost grav accidentat de un BMW într-o intersecție din Suceava, miercuri seară.

În urma impactului, motociclistul a fost rănit destul de grav, fiind preluat de o ambulanță și transportat la secția UPU a Spitalului Județean Suceava, având mai multe leziuni.

Din primele cercetări a rezultat că motoclistul ar fi pătruns în intersecție cu 2, 3 secunde înainte ca semaforul la stânga să se facă verde, în timp ce șoferul BMW-ului, ar fi forțat culoarea galbenă a semaforului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, în timp ce motociclistul nu a putut fi testat cu alcooltestul din cauza leziunilor suferite. Ambilor le-au fost prelevate probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei. Din primele informatii obtinute de la Spital, motociclistul ar avea fracturi la ambele maini si la un picior, medicii facand investigatii pentru a descoperi eventuale leziuni interne.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul rutier. 

×