x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Multiple tamponări pe străzile din Sinaia, din cauza poleiului

Multiple tamponări pe străzile din Sinaia, din cauza poleiului

02 Dec 2016   •   18:23
Multiple tamponări pe străzile din Sinaia, din cauza poleiului
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Mai multe autoturisme care circulau pe străzi din staţiunea prahoveană Sinaia s-au tamponat vineri seară, în condiţiile în care carosabilul este acoperit cu un strat de polei, autorităţile locale spunând că pe unele artere nu se poate interveni din cauza numărului mare de maşini parcate. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, multiple tamponări au avut loc pe străzile Aosta şi Furnica din Sinaia, dar şi pe străzi adiacente celor două artere, şoseaua fiind acoperită cu polei. 

City managerul staţiunii, Marian Panait, a declarat, pentru AGERPRES, că în oraş s-a intervenit cu material antiderapant şi cu maşini cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii, însă pe unele străzi autovehiculele de deszăpezire şi cele care împrăştie material antiderapant nu pot intra din cauza numărului mare de autovehicule parcate. 

Totodată, drumul care leagă staţiunea Sinaia de Cota 1400 a fost închis circulaţiei, după ce o maşină a derapat şi a căzut 20 de metri într-o râpă, cei trei ocupanţi fiind răniţi. 

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă maximă şi să îşi echipeze maşinile corespunzător. AGERPRES/

×