x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Neamț: Președintele Consiliului Județean anunță licitația pentru noul spital de urgență

Neamț: Președintele Consiliului Județean anunță licitația pentru noul spital de urgență

30 Oct 2019   •   14:03
Neamț: Președintele Consiliului Județean anunță licitația pentru noul spital de urgență

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, a anunţat publicarea în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) documentaţia pentru licitaţia care va desemna proiectantul noului spital judeţean de urgenţă din Piatra-Neamţ. Valoarea contractului de proiectare este estimată la circa 21 de milioane de lei. 

Noul spital va avea un pavilion cu o suprafaţă totală utilă de peste 29.000 metri pătraţi şi un Centru de Radioterapie şi Oncologie Medicală cu suprafaţă utilă de peste 5.000 metri pătraţi.

"Spitalul judeţean nou din Piatra-Neamţ, unul dintre proiectele majore - şi de suflet - ale mandatului meu, va intra în curând în faza de proiectare! Ieri (marţi n.r.) a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice anunţul de concurs de soluţii pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru construirea sediului nou al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ. Pentru mine, e un moment istoric, vă spun sincer", a scris Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook.

Acesta a scris în aceeaşi postare, dar şi într-o altă postare publicată marţi, că guvernul propus de PNL doreşte să închidă mai multe spitale, între care şi cel din Bicaz.
Liderii PNL Neamţ au dezminţit categoric această afirmaţie şi au catalogat-o ca fiind un fake news.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: spital