x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Noaptea accidentelor rutiere în Constanța, 5 mașini distruse, cel puțin 6 răniți în 3 evenimente rutiere

Noaptea accidentelor rutiere în Constanța, 5 mașini distruse, cel puțin 6 răniți în 3 evenimente rutiere

21 Oct 2017   •   11:00
Noaptea accidentelor rutiere în Constanța, 5 mașini distruse, cel puțin 6 răniți în 3 evenimente rutiere
Sursa foto: Foto: reporterntv.ro

Noaptea de vineri spre sâmbătă a fost una deosebit de agitată pentru polițiștii rutieri din Constanța. Trei accidente rutiere i-au ținut în priză pe agenți. Cinci mașini au fost avariate și șase persoane rănite în urma a trei accidente care au avut loc noaptea trecută în orașul de la malul mării.

Primul s-a petrecut în sensul giratoriu de la Agigea, unde trei persoane, printre care un copil, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului.

Puțin după miezul nopții, un nou accident a avut loc la intersecția dintre Aurel Vlaicu și Tomis.Un Matiz care nu a acordat prioritate a fost lovit în lateral de un Mercedes. În urma impactului, Matizul s-a răsturnat. Din fericire, nimeni nu a suferit răni grave.

În această dimineață, o șoferiță a provocat un accident la intersecția străzilor Răscoalei cu Constantin Brătescu. Tânăra a intrat pe interzis și a fost lovită de un taxi care conducea regulamentar. Șoferul taxiului și un pasager în mașina șoferiței au fost răniți și li s-a acordat îngrijiri medicale la fața locului. Ambii au refuzat transportul la spital.

Polițiștii au testat-o pe șoferiță cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,30 mg/l în aerul expirat.

Sursa: reporterntv.ro

×