x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O bătrână este la un pas de a face pușcărie după ce un bărbat a încercat să o violeze

O bătrână este la un pas de a face pușcărie după ce un bărbat a încercat să o violeze

22 Oct 2016   •   18:41
O bătrână este la un pas de a face pușcărie după ce un bărbat a încercat să o violeze

O bătrână de 80 de ani trece prin niște momente cumplite pentru că, după ce a fost la un pas de a fi violată de un prieten al fiului ei și s-a apărat, acum a ajuns în instanță și chiar poate fi dusă după gratii pentru ceea ce a făcut.

Bunicuța s-a apărat și nu s-a lăsat intimidată de individul care o pipăia si îi ridica fusta. L-a lovit, bărbatul s-a împiedicat pe scări și a căzut, dar bătrâna i-a smuls părul din cap și apoi l-a bătut cu cizmele în cap, până nu a mai putut. Profira Angheluță, din comuna Tăcuta, a ajuns acum în sala de judecată pentru că, în urma loviturilor primite, individul a murit. În fata judecãtorilor si anchetatorilor, bãtrâna a povestit cã doar s-a apãrat si nu a vrut sã îl omoare.

A vrut sã scape de un vecin beat și care i-a făcut avansuri, însă l-a bãtut atât de tare încât acesta a decedat.

Este povestea unei bãtrâne de 80 de ani, din comuna Tãcuta, judecatã acum pentru lovituri cauzatoare de moarte. În fata magistratilor, bãtrâna a recunoscut fapta comisã si a povestit ce s-a întâmplat. “Da, asa s-a întâmplat, ce sã fac? Bãiatul meu a fost în pãdure, cu un vecin, dupã bureti. Dupã ce s-a întors, doi vecini, Petricã Homoranu si Vasile Cazacu, au venit cu o sticlã de bere, la noi acasã. Homoranu a bãut si apoi a plecat acasã, dar Cazacu nu a vrut sã plece. Bãiatul meu a iesit din casã si a mers sã schimbe o sticlã de bere cu una de vin. Când am rãmas singurã cu Cazacu, acesta m-a tras de fustă si a început sã mã pipãie. L-am bãtut cu cizmele de fricã. M-am speriat pentru cã a tras de mine. Îmi pare rãu, dar nu am stiut cã o sã moarã”, a povestit, în fata judecãtorilor, Profira Anghelutã. Din pãcate, loviturile primite de Vasile Cazacu au fost destul de puternice, pentru că aceasta a decedat.

Când fiul femeii s-a întors acasã era deja întuneric. A povestit anchetatorilor cã, în momentul în care a vrut sã intre în casã, s-a împiedicat de ceva, dar nu a observat ce anume este. A intrat în casã, și-a gãsit mama singurã si a întrebat unde a plecat Vasile Cazacu, iar femeia i-a rãspuns cã a ieșit afarã. Bãrbatul a iesit sã caute amicul de pahar și l-a găsit horcăind, cãzut cu fața în sus. L-a dus în casã și atunci a observat cã era plin de sânge. A întrebat-o, din nou, pe mama lui dacã știe ce s-a întâmplat, dar aceasta a rãspuns cã nu știe nimc deoarece a adormit. Au sunat la ambulanță, dar medicii sosiți la fața locului nu au putut decât sã constate decesul.

În fața anchetatorilor, Profira Anghelutã a povestit că i-a cerut bărbatului sã o lase în pace, însã Cazacu a continuat. A început sã o tragã și mai tare de haine, a lovit-o cu pumnii în piept și a prins-o de mâna stângã. Lovitã, bãtrâna a cãzut jos, dar a reușit sã se ridice si sã iasã în curte sã strige dupã ajutor. Bãrbatul a iesit dupã ea, însã fiind într-o stare avansatã de ebrietate, s-a împiedicat de pietrele din curte si a cãzut. Femeia a profitat de situație și a tãbãrât pe el. I-a smuls pãrul din cap și a început sã-l loveascã cu picioarele peste cap și peste tot corpul. Dupã ce s-a întors fiul ei cu sticla de vin, bãtrâna a declarat cã nu a vrut sã povesteascã fiului ei ce s-a întâmplat de rușine. În schimb, a crezut cã, dupã bãtaia încasatã, Vasile Cazacu va rãmâne la pãmânt, dar nu a dorit sã-l omoare. Acum, femeia rãspunde pentru fapta sa în fața Tribunalului din Vaslui, este judecatã în stare de libertate și așteaptã decizia magistraților, relatează vremeanoua.ro

×