x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a fost rănită grav într-un accident rutier în Mureş

O femeie a fost rănită grav într-un accident rutier în Mureş

08 Ian 2019   •   16:16
O femeie a fost rănită grav într-un accident rutier în Mureş

O femeie a suferit răni grave, iar soţul acesteia a fost rănit uşor, după ce au fost implicaţi, marţi, într-un accident rutier pe DN13 E60 Sighişoara - Braşov, în afara localităţii Albeşti, de către un şoferul unui autoturism care i-a depăşit.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, Emanuela Rugină, a declarat, pentru AGERPRES, că în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, unul condus de un şofer care s-a angajat într-o depăşire, unul care circula din sens opus şi maşina depăşită.

"Din primele cercetări reiese că, pe fondul unei manevre de depăşire neregulamentară, conducătorul unui autoturism a acroşat alte două autoturisme, respectiv unul care circula din sens opus şi autoturismul pe care îl depăşea. Au rezultat două victime, o femeie în stare gravă, care se afla în autoturismul depăşit, care fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, pasageră în autoturism, precum şi conducătorul aceleiaşi maşini, care a refuzat transportul la o unitate spitalicească. În maşină se aflau şi doi copii, care, din fericire, nu au fost răniţi. Traficul este blocat pe un sens de mers şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele care au dus la producerea accidentului", a declarat Emanuela Rugină.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat, marţi, că în accidentul din zona localităţii Albeşti au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau opt persoane, una dintre acestea, o femeie, fiind încarcerată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident mureş femeie ranita