x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a rămas încarcerată în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 11

O femeie a rămas încarcerată în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 11

25 Iun 2018   •   15:52
O femeie a rămas încarcerată în urma unui accident de circulaţie produs pe DN 11

Drumul naţional 11 este blocat luni după-amiaza, la ieşirea din Bârlad spre Podu Turcului, în urma unui accident rutier produs de o femeie în vârstă de 51 de ani din municipiu, care a şi rămas încarcerată în autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. 

Potrivit sursei citate, femeia a pierdut controlul automobilului pe care îl conducea, a pătruns pe contrasens şi a lovit o autospecială înmatriculată în Austria. 

"Din primele informaţii, femeia aflată la volanul unui automobil, a pătruns pe contrasens într-o curbă la dreapta şi a lovit o autospecială înmatriculată în Austria, care făcea parte dintr-un convoi de maşini ce se deplasa spre Chişinău. În urma impactului, femeia a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Conducătorul auto al autospecialei are 44 de ani, are permisul de conducere valabil şi a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. El nu a suferit răni, din accident rezultând doar avarierea autospecialei. Traficul în zonă a fost blocat şi se fac eforturi pentru deblocarea arterei de circulaţie", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

El a mai menţionat că la faţa locului continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: accident circulaţie produs pe DN 11