x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie ar fi murit la Spitalul Județean Arad după ce ar fi consumat droguri

O femeie ar fi murit la Spitalul Județean Arad după ce ar fi consumat droguri

22 Ian 2018   •   14:59
O femeie ar fi murit la Spitalul Județean Arad după ce ar fi consumat droguri

Poliţiştii şi procurorii fac cercetări după ce, sâmbătă, o pacientă de 29 de ani a murit la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Potrivit unor surse medicale, tânăra a fost adusă în stop cardio-respirator de către doi bărbaţi. Aceştia nu au spus de cât timp era inconştientă victima, iar manevrele de resuscitare efectuate nu au dat rezultate, fiind declarat decesul.

Sursele afirmă că pacienta este din Bacău, iar maşina în care a fost adusă avea numere de Bihor. Bărbaţii au părăsit rapid spitalul când au aflat că prietena lor a murit. Înainte să plece, însă, unul dintre ei le-a spus medicilor că tânăra a consumat droguri, fără a putea preciza despre ce substanţe a fost vorba.

Personalul medical a anunţat Poliţia, care a deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru ucidere din culpă. Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, Antonela Ianotă, ne-a declarat că dosarul a fost repartizat unui procuror, urmând să aibă loc audieri.

Sursa: aradon.ro

×
Subiecte în articol: femeie moarta supradoza de droguri