x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O fetiţă de şapte ani, rănită în accidentul de la Merişor, va fi transferată la Timişoara

O fetiţă de şapte ani, rănită în accidentul de la Merişor, va fi transferată la Timişoara

20 Mai 2017   •   20:45
O fetiţă de şapte ani, rănită în accidentul de la Merişor, va fi transferată la Timişoara

O fetiţă de şapte ani, care a fost rănită în accidentul ce a avut loc sâmbătă după-amiază pe DN 66 Simeria-Petroşani, în zona localităţii Merişor, va fi transferată la Spitalul de copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara pentru o intervenţie chirurgicală la un picior. 

"Fetiţa prezintă o fractură de femur. Ea va fi transferată la Secţia de chirurgie pediatrică a Spitalului 'Louis Ţurcanu' din Timişoara. Celelalte opt victime ale accidentului sunt în investigaţii la Spitalul de Urgenţă din Petroşani", a declarat, pentru AGERPRES, dr. Călin Dumitrescu, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara. 

Nouă persoane, între care cinci copii, au fost rănite în accident. 

Din primele cercetări ale poliţiştilor, accidentul s-a produs după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal de o altă maşină care venea din sens opus şi în care se aflau doi adulţi şi cinci copii. 

În urma impactului, cei doi şoferi, doi pasageri adulţi şi cei cinci copii au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Petroşani. 

"Victimele erau în stare de conştienţă şi au fost transportate la UPU Petroşani. La faţa locului au intervenit cinci ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD", a arătat medicul Călin Dumitrescu, de la SAJ Hunedoara. 

În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie. AGERPRES

×