x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O profesoară din judeţul Iaşi a demisionat după ce a fost descoperită că practica videochat. ISJ face anchetă

O profesoară din judeţul Iaşi a demisionat după ce a fost descoperită că practica videochat. ISJ face anchetă

13 Apr 2016   •   18:58
O profesoară din judeţul Iaşi a demisionat după ce a fost descoperită că practica videochat. ISJ face anchetă

O profesoară de 26 de ani, de la o şcoală din judeţul Iaşi, şi-a dat demisia, după ce a fost descoperită de către elevii săi că practica videochat, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi declanşând o anchetă în acest caz.

Profesoara preda geografia la şcoala generală din comuna Prisăcani, iar unul dintre elevi a descoperit că femeia practica videochat-ul.

Cazul a ajuns ulterior la cunoştinţa conducerii şcolii, dar şi a celor din Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi.

Surse din învăţământ susţin că, iniţial, profesoara nu a recunoscut că în timpul liber practică videochat, însă în cele din urmă a decis să demisioneze.

"Şi-a dat demisia, documentul fiind înregistrat la şcoală în urmă cu două zile. Ceea ce a făcut contravine prevederilor legii educaţiei. Se demarează o anchetă în acest caz”, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi, Irina Prodan.

Profesorii de la şcoala din Prisăcani s-au arătat surprinşi în momentul în care au aflat ce făcea colega lor, unii dintre aceştia precizând că "nimic nu arăta că femeia avea astfel de preocupări".

×
Subiecte în articol: profesoara demisie profesoara porno