x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O șosea din Dej transformată în pistă de raliu. O fetiţă de 4 ani a fost spulberată de un şofer vitezoman

O șosea din Dej transformată în pistă de raliu. O fetiţă de 4 ani a fost spulberată de un şofer vitezoman

28 Aug 2017   •   14:17
 O șosea din Dej transformată în pistă de raliu. O fetiţă de 4 ani a fost spulberată de un şofer vitezoman

Locuitorii din zonă spun că, de când a fost asfaltată ca în palmă, şoseaua lor a devenit pistă de raliuri. Oamenii susţin că au semnalat această problemă autorităţilor, însă au fost refuzaţi de fiecare dată.

Accidentul a avut loc puţin înainte de lăsarea întunericului. Martorii spun că şoferul cobora în viteză pe stradă. La un moment dat, într-o intersecţie, fetiţa de 4 ani, care mergea cu părinţii pe trotuar, s-a smuls din mâinile acestora şi a luat-o la fugă pe drum. Dorea să ajungă mai repede acasă, în clădirea aflată vis-a-vis. I-a sărit în faţă şoferului, care din cauza vitezei, n-a mai putut să frâneze la timp.

Din fericire, fetiţa nu a suferit răni grave, în schimb s-a speriat în ultimul hal. Consultul s-a făcut în locuinţa familiei, acolo unde părinţii au dus-o urgent pe cea mică.

Locuitorii din zonă sunt revoltaţi de faptul că, pe strada lor, proaspăt reabilitată, se circulă cu viteză foarte mare. I-au cerut primarului de mai multe ori să ia măsuri, dar au fost refuzaţi. Oamenii spun că, oricând, se poate produce un alt accident, dar cu urmări mult mai grave.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.Şosea transformată în pistă de raliu la Dej. O fetiţă de 4 ani a fost spulberată de un şofer vitezoman Observator.tv

×