x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O tânără de 17 ani a fost urcată cu forța într-o mașină, în fața unei secții de votare din Baia Mare

O tânără de 17 ani a fost urcată cu forța într-o mașină, în fața unei secții de votare din Baia Mare

24 Noi 2019   •   15:35
O tânără de 17 ani a fost urcată cu forța într-o mașină, în fața unei secții de votare din Baia Mare
Sursa foto: Sursă: Antena 3

Momente cumplite s-au petrecut astăzi, chiar în faţa unei secţii de votare din Baia Mare. O tânără a fost luată cu forţa şi băgată într-o maşină, în plină zi, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din oraş. Mai mulţi oameni care au asistat la incident au sunat la 112, iar poliţiştii au pornit pe urmele răpitorilor, scrie Antena 3.

Imediat după lansarea primului apel telefonic o echipă de poliţişti a demarat acţiunile de căutare a automobilului implicat în acţiunea de răpire a tinerei. Maşina a fost oprită după aproape trei sferturi de oră, în Baia Sprie.

"După aproximativ 41 de minute de la sesizare, autoturismul în care se afla acesta a fost oprit de poliţişti pe strada Gutinului din oraşul Baia Sprie. Atât tânăra de 17 ani, cât şi conducătorul auto, de 19 ani, se află la sediul Poliţiei, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul", a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Conform unor martori oculari care au reuşit să filmeze răpirea cu ajutorul telefonului mobil, proprietarul maşinii a stat în parcarea Hotelului Carpaţi din Baia Mare şi în momentul apariţiei acesteia a forţat-o să urce în maşină. O parte dintre martori au încercat să-l oprească pe şofer, însă n-au reuşit, între timp solicitând poliţia să intervină. 

Atât tânăra, care are 17 ani, cât și şoferul, în vârstă de 19 ani, sunt acum la audieri, iar poliţiştii încearcă să se lămurească ce s-a întâmplat. 

×
Subiecte în articol: rapire Baia Mare