x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O tânără din Galați a murit într-un accident rutier provocat de un şofer băut

O tânără din Galați a murit într-un accident rutier provocat de un şofer băut

04 Mar 2018   •   14:00
O tânără din Galați a murit într-un accident rutier provocat de un şofer băut

 O tânără de 19 ani din judeţul Galaţi a murit sâmbătă seară în urma unui accident rutier petrecut pe DJ 253, în afara localităţii Viile, şi provocat de un şofer băut.

Din primele cercetări a rezultat că şoferul, un tânăr de 23 ani, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a ajuns pe un pod care nu avea bariere de protecţie şi autoturismul a căzut de la înălţime. Maşina s-a răsturnat iar în urma impactului o tânără de 19 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, a decedat. Şoferul a fost rănit.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un eveniment rutier în apropierea localităţii Viile. Echipajul a găsit la faţa locului o tânără care nu prezenta semne vitale, caz în care a fost constatat decesul", a declarat, duminică, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi.

Şoferul consumase alcool.

"La testarea cu aparatul Drager a şoferului a reieşit că acesta avea o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat la mie. Mai apoi i s-au recoltat şi probe biologice şi a reieşit că avea o concentraţie de alcool în sânge de 0,90 la mie. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Şoferul urmează a fi reţinut pentru 24 de ore şi prezentat magistraţilor de la Târgu Bujor în vederea luării măsurilor legale", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Gabriela Costin. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident galaţi tanara moarta