x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Accident rutier la podul peste Olt din Slatina; patru persoane transportate la spital

Olt: Accident rutier la podul peste Olt din Slatina; patru persoane transportate la spital

25 Oct 2016   •   14:25
Olt: Accident rutier la podul peste Olt din Slatina; patru persoane transportate la spital

Patru persoane au fost transportate la spital marţi după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier produs în zona podului peste râul Olt de la intrarea în municipiul Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt, Iulian Nicolae. 

Acesta a precizat că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, printre cei transportaţi la spital sunt şi doi copii. 

Băsăşteanu a anunţat că o autospecială de descarcerare care se deplasa spre accidentul rutier de la podul peste Olt a fost implicată într-un accident uşor, şoferul maşinii care a lovit autospeciala ISU Olt prezentând escoriaţii în zona capului. "Şoferul maşinii implicată în accidentul cu autospeciala de descarcerare prezenta escoriaţii la cap, însă a refuzat transportul la spital. Autospeciala de descarcerare se deplasa spre accidentul de la podul peste Olt", a spus Băsăşteanu. 

Persoanele transportate la spital în urma accidentului rutier de la podul peste râul Olt de la Slatina erau conştiente şi nu prezentau răni grave atunci când au fost preluate de ambulanţe şi echipajele SMURD şi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. AGERPRES

×