x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Impact violent între un autoturism și o autoutilitară soldat cu moartea unei persoane

Olt: Impact violent între un autoturism și o autoutilitară soldat cu moartea unei persoane

16 Sep 2017   •   11:19
Olt: Impact violent între un autoturism și o autoutilitară soldat cu moartea unei persoane

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a murit sâmbătă dimineaţa în urma unui accident rutier produs pe DN65, în apropierea municipiului Slatina, între un autoturism şi o autoutilitară, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

El a precizat că în accident au fost implicate un autoturism marca Cielo şi o autoutilitară, iar victima, un bărbat de 53 de ani, din comuna Cârlogani, se afla la volanul maşinii Cielo.

Echipajele de intervenţie, de la ISU şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, au găsit victima din autoturism încarcerată între fiarele maşinii, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa.

Decesul bărbatului a fost pronunţat de medicul de la Ambulanţă prezent la intervenţie.

Potrivit reprezentantului ISU Olt, în autoutilitară de afla o persoană, şoferul, care nu prezenta urme de traumă şi a refuzat transportul la spital.

Accidentul a avut loc pe DN65, la intersecţia cu DJ677, în apropierea municipiului Slatina. Pe durata intervenţiei echipelor de salvare, circulaţia în zonă a fost restricţionată pe un sens, alternativ. AGERPRES

×