x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Un adolescent de 15 ani, care înota în apropierea falezei din Corabia, a dispărut în Dunăre

Olt: Un adolescent de 15 ani, care înota în apropierea falezei din Corabia, a dispărut în Dunăre

23 Iun 2017   •   22:16
Olt: Un adolescent de 15 ani, care înota în apropierea falezei din Corabia, a dispărut în Dunăre

Un adolescent în vârstă de 15 ani, care înota în Dunăre în zona falezei din oraşul Corabia, a dispărut vineri în apele fluviului, iar echipele de scafandri nu au reuşit să îl găsească după aproximativ două ore de căutări, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu. 

Adolescentul a fost căutat de echipele de scafandri de la ISU Olt şi ISU Dolj, de pompieri care au folosit două ambarcaţiuni cu motor, iar la faţa locului a fost prezent şi un echipaj SMURD.

"Din cauza curenţilor foarte puternici, a vizibilităţii extrem de scăzute şi a adâncimii foarte mari a apei, echipele de scafandri au încheiat misiunea la ora 20,10, după aproape două ore de căutări. Vizibilitatea este aproape zero şi albia apei are porţiuni unde sunt gropi foarte adânci. Misiunea de căutare a continuat până la ora 22,00 cu ajutorul ambarcaţiunilor cu motor şi a accesoriilor specifice", a precizat Băsăşteanu. 

El a menţionat că pe timpul nopţii se va patrula de pe mal cu un echipaj format din doi pompieri şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Căutările cu scafandri vor fi reluate sâmbătă dimineaţa.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tanar disparut corabia