x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Un biciclist a murit în urma unui accident rutier pe DN 6; două autoturisme implicate

Olt: Un biciclist a murit în urma unui accident rutier pe DN 6; două autoturisme implicate

22 Feb 2017   •   23:40
Olt: Un biciclist a murit în urma unui accident rutier pe DN 6; două autoturisme implicate
Sursa foto: Foto: gds.ro

Un biciclist a murit miercuri seara după ce a fost lovit pe DN 6, în comuna Dăneasa, de un automobil care ulterior a derapat şi a ajuns într-un canal, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. 

Aceasta a precizat, despre modul în care s-a produs accidentul rutier, că un automobil a evitat biciclistul apoi a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe un câmp. Un alt autoturism, care se deplasa din sens opus nu a reuşit să evite biciclistul, l-a lovit, apoi a derapat, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns într-un canal. 

Biciclistul a fost târât pe o distanţă de câţiva de metri. 

În urma accidentului, două persoane aflate în maşina care a lovit biciclistul au suferit diferite traumatisme şi au fost transportate de echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt la Spitalul Caracal. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, echipajele medicale care s-au deplasat la intervenţie au constatat că biciclistul prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. 

Băsăşteanu a adăugat că la intervenţie, în sprijinul persoanelor rănite, s-au deplasat echipaje SMURD şi echipaje de la Ambulanţă. Trei persoane au fost monitorizate medical la faţa locului şi două au fost transportate la spital. 

"În cele două automobile se aflau cinci persoane, toate conştiente. Cele două persoane transportate la spital prezentau traumatisme diverse, în special în zona feţei", a spus reprezentantul ISU Olt. AGERPRES 

×