x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Orbit de gelozie, aproape că a omorât un om

Orbit de gelozie, aproape că a omorât un om

20 Apr 2018   •   15:57
Orbit de gelozie, aproape că a omorât un om

Gelozia, ca orice boală, aduce numai necazuri. Un bărbat din Curtici care este însurat cu o femeie cu 12 ani mai tânără decât el, a început să-și suspecteze consoarta că l-ar înșela.

În urmă cu 3 zile, femeia s-a dus în vizită la o prietenă dar pentru că întârzia să se întoarcă acasă, bărbatul s-a dus după. Și-a găsit nevasta însoțită de cel cu care bărbatul suspecta că este înșelat. Acesta, orbit de gelozie, și-a lovit nevasta în cap și peste mâini cu o mătură după care l-a înjunghiat pe bărbat în abdomen.

Bărbatul înjunghiat a ajuns la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale după care a fost transferat la terapie intensivă și va avea nevoie de peste 80 de zile de spitalizare.

Femeia a suferit un traumatism cranio cerebral acut cu comoție și va avea nevoie de cel puțin 8 zile de spitalizare. Ciudat este că acesta s-a împăcat cu soțul și agresorul său.

Bărbatul a fost reținut pentru săvârșirea faptei de tentativă de omor, ulterior fiind propus spre arestare Tribunalului Arad. „Inculpatul a fost reținut 24 de ore în arestul IPJ Arad, ulterior am înaintat propunerea de arestare preventivă Tribunalului Arad care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor”, a declarat procurorul de caz, Pavel Palcu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

În cadrul audierii lui, bărbatul și-ar fi recunoscut fapta și ar fi spus că soția sa și colegul său de serviciu au fost cei care l-au lovit primii.

Sursa: aradon.ro

×
Subiecte în articol: barbat gelos