x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Patru traficanţi de droguri, din sectorul 6, reţinuţi de procurorii DIICOT

Patru traficanţi de droguri, din sectorul 6, reţinuţi de procurorii DIICOT

06 Aug 2020   •   15:45
Patru traficanţi de droguri, din sectorul 6, reţinuţi de procurorii DIICOT
Sursa foto: Foto: observator.tv

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, acuzați că au vândut droguri în Sectorul 6 al Capitalei, au fost reținuți, după percheziții făcute de polițiști și procurori antidrog în București și Ilfov.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române, patru bărbați au fost reținuți pentru trafic de droguri, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii de combatere a criminalității organizate din București și procurorii DIICOT. De la ei, oamenii legii au ridicat droguri de risc și mare risc, ustensile folosite la prepararea drogurilor și bani.

În urma perchezițiilor au fost puse în executare șapte mandate de aducere.

„Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi vândut ilegal droguri în sectorul 6 al municipiului București. În urma activităților de documentare a activității infracționale, au fost descoperite și ridicate pentru cercetări: aproximativ un kilogram de cannabis, 55 de comprimate de ecstasy, 158 de comprimate de metadonă, 4 mărunțitoare mecanice, două cântare electronice de mare precizie și 11.200 de lei”, arată IGPR.

Cele șapte persoane au fost prezentate procurorului de caz din cadrul DIICOT – Structura Centrală, iar față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 32 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

 

×
Subiecte în articol: traficanti droguri retinuti diicot