x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziții de amploare în Găiești la persoane bănuite de cămătărie, furt, lovire și alte violenţe

Percheziții de amploare în Găiești la persoane bănuite de cămătărie, furt, lovire și alte violenţe

28 Sep 2017   •   16:13
Percheziții de amploare în Găiești la persoane bănuite de cămătărie, furt, lovire și alte violenţe

Poliţiştii dâmboviţeni au efectuat, joi, percheziţii în Găeşti şi Pătroaia, la domiciliile unor persoane bănuite de cămătărie, furt, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

''Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Găeşti şi Pătroaia, la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de cămătărie, furturi de animale, lovire sau alte violenţe şi ameninţare. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe articole electrocasnice şi electronice, scule şi unelte electrice, înscrisuri, 4.000 de lei şi 600 de euro'', se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

La acţiune au participat şi efective de jandarmi.

Activitatea se desfăşoară în cadrul unor dosare penale aflate în lucru la Formaţiune de Investigaţii Criminale Găeşti, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti. AGERPRES

×
Subiecte în articol: perchezitii găiesti camatarie