x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Percheziţii in Bucuresti si in 4 judete intr-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat - 1,5 milioane euro

Percheziţii in Bucuresti si in 4 judete intr-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul estimat - 1,5 milioane euro

05 Aug 2015   •   08:48
Percheziţii in Bucuresti si in 4 judete intr-un dosar de  evaziune fiscală. Prejudiciul estimat - 1,5 milioane euro
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează miercuri dimineaţa 14 percheziţii pe raza Capitalei şi a judeţelor Prahova, Iaşi, Hunedoara şi Ialomiţa.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, percheziţiile se desfăşoară la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieşit că persoanele în cauză ar fi înregistrat cheltuieli ce nu au avut la bază operaţiuni reale, în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale. Prejudiciul estimat în cauză este de peste 1.500.000 de euro, precizează comunicatul de presă.

Vor fi puse în aplicare 14 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri. În urma administrării probatoriului, urmează a fi dispuse măsuri legale.

La acţiune participă şi poliţişti ai structurilor de poliţie teritoriale, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale - IGPR.  

×
Subiecte în articol: perchezitii