x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Persoană dispărută în mare, la Mangalia: A salvat o femeie și un copil!

Persoană dispărută în mare, la Mangalia: A salvat o femeie și un copil!

08 Aug 2017   •   12:58
Persoană dispărută în mare, la Mangalia: A salvat o femeie și un copil!

Un apel la 112 a fost primit în dimineața de marți, 8 august a.c., care anunța o persoană dispărută în mare pe plaja din Mangalia, zona Laguna. Un echipaj mixt format din pompieri ISU - reprezentanți ai Gărzii de Coastă au plecat cu o ambarcațiune în căutarea persoanei.

Din cauza faptului că marea este foarte agitată, ambarcațiunea nu poate ajunge la locul indicat de apelant. Doi scafandri au intrat în mare, în căutarea persoanei dispărute, dar au solicitat și sprijinul scafandrilor de la Constanța.

În zona menționată este arborat steagul roșu și reamintim turiștilor să nu se aventureze în marea agitată și să țină cont de indicațiile salvamarilor. Steagul roșu semnifică scăldatul interzis. De asemenea, în Mamaia este arborat steagul galben, iar la Modern este steagul roșu, potrivit salvamarilor.

Persoana dispărută ar fi intrat cu o altă persoană pentru a salva o femeie și pe copilul acesteia. Au reușit să le scoată din apă, dar doar unul dintre salvatori s-a întors la mal.

Precizăm că în cursul zilei de luni, 7 august, salvamarii au dus o luptă titanică pentru a ține turiștii pe mal. Aceștia nu au vrut să asculte și pace, motiv pentru care circa 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.Sursa: Replica de Constanța

×
Subiecte în articol: femeie disparuta in mare