x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale PNL Cluj a depus lista cu candidaţii la Biroul Electoral Judeţean

PNL Cluj a depus lista cu candidaţii la Biroul Electoral Judeţean

23 Oct 2016   •   15:00
PNL Cluj a depus lista cu candidaţii la Biroul Electoral Judeţean
Sursa foto: wikimedia

PNL Cluj a depus duminică, la Biroul Electoral Judeţean, lista cu candidaţii pentru alegerile din 11 decembrie, liberalii propunându-şi să obţină cele mai multe mandate de parlamentar în judeţ. 

''Suntem prima formaţiune politică din judeţul Cluj care îşi depune dosarele de candidatură la BEJ. Am venit cu o echipă serioasă, cu o ofertă serioasă pentru Parlament - oameni cu experienţă dar şi tinereţe. Sunt convins că această echipă de parlamentari o să ştie ce să facă pentru Cluj şi pentru ţară. Vom câştiga suficient de multe mandate încât să fim printre organizaţiile fruntaşe'', a declarat preşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, citat de Agerpres

Pe locurile considerate eligibile, pe lista PNL Cluj pentru Senat figurează senatorul Marius Nicoară şi consilierul judeţean Călin Tuluc, în timp ce pe lista pentru Camera Deputaţilor figurează, în ordine, Florin Stamatian (fost prefect de Cluj), deputatul Adrian Oros, orădeanul Sorin Moldovan (desemnat de conducerea centrală a PNL), vicepreşedintele CJ Cluj, Marius Mânzat, Tudor Ştefănie, fost primar de Turda. 

Citește și Fostul primar al Iașiului, Gheorghe Nichita, va deschide lista pentru Camera Deputaţilor din partea PRU

Deputatul Daniel Zamfir deschide lista candidaților PNL Brașov la alegerile parlamentare

Traian Băsescu: "Trebuie creat un minister al reunificării"

×