x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițist înjughiat mortal într-o gară din Suceava. Suspectul a fost prins

Polițist înjughiat mortal într-o gară din Suceava. Suspectul a fost prins

21 Iul 2017   •   07:58
Polițist înjughiat mortal într-o gară din Suceava. Suspectul a fost prins

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a transmis vineri condoleanţe familiei poliţistului sucevean înjunghiat mortal în gara din localitatea Burdujeni, precizând că suspectul de comiterea faptei a fost prins.

Tragedia a fost anunţată pe pagina de facebook a Poliţiei Române, iar ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a reacţionat, la rândul ei, într-o postare pe propria pagină.

"Agent şef de poliţie Vezeteu Sorin, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava, a căzut la #datorie! Dumnezeu să-l odihnească!", anunţă Poliţia Română.

Ministrul Carmen Dan precizează, în postarea sa, că suspectul a fost prins şi este cercetat pentru faptă.

"În această seară un poliţist a fost înjunghiat mortal în gara Burdujeni, Suceava. Suspectul a fost prins şi este cercetat! Sunt alături de familia îndurerată şi de colegii din Poliţia Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor şef post la Postul de Poliţie TF Suceava. Împreună cu echipa de conducere din Ministerul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta în aceste momente grele", scrie ministrul de Interne în postarea sa. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Carmen Dan