x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Poliţiştii de la Rutieră încă practică şpaga! Doi agenţi din Constanţa au fost prinşi în FLAGRANT!

Poliţiştii de la Rutieră încă practică şpaga! Doi agenţi din Constanţa au fost prinşi în FLAGRANT!

11 Aug 2017   •   10:55
Poliţiştii de la Rutieră încă practică şpaga! Doi agenţi din Constanţa au fost prinşi în FLAGRANT!

Doi poliţişti rutieri din Constanţa au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentanţi instanţei cu propunere de arestare preventivă după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau şpagă de la un şofer.

În această dimineaţă, poliţiştii Direcţiei Generală Anticorupţie i-au prins în flagrant pe cei doi poliţişti, imediat după ce au primit o sumă de bani de la un şofer pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.

"În fapt, în cursul zilei de ieri, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat o sumă de bani. Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic", se arată într-un comunicat al DGA.

Cei doi poliţişti au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Procurorul a dispus față de aceștia reținerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.ObservatorTV

×
Subiecte în articol: politisti in flagrant