x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițiștii maramureșeni au un prim suspect în cazul fețitei violate și ucise. Băimărenii, furioși pe Tudorel Toader

Polițiștii maramureșeni au un prim suspect în cazul fețitei violate și ucise. Băimărenii, furioși pe Tudorel Toader

02 Mai 2018   •   13:21
Polițiștii maramureșeni au un prim suspect în cazul fețitei violate și ucise. Băimărenii, furioși pe Tudorel Toader

Investigatorii maramureșeni au un prim suspect în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Ar fi vorba de un fost preot care a mai fost văzut în cartierul mărginaș al orașului Baia Mare, un soi de enclavă locuit de romi. Unii dintre localnici au spus investigatorilor că un bărbat ar fi plecat cu fetița pe care o ținea de mână.

“Există un cerc de suspecţi, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş. În tot acest timp, pe reţelele de socializare revolta românilor continuă. În gura oamenilor a intrat ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe care oamenii âl consideră vinovat de producerea unor astfel de evenimente tragice.

Neoficial se vorbeşte că autorul crimei ar fi un fost preot, informaţie neconfirmată oficial de către autorităţi, scrie axanews.ro.

Polițiștii și procurorii care au declanșat "vânătoarea" de pedofili au inclus în cercul suspecților și un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani despre care se spune că ar fi îmbrăcat haina preoțească și chiar ar fi fost închis la un moment dat. La individ s-a ajuns după verificări rapide ale mediilor în care pedofilii își fac veacul, dar și pornind de la informațiile romilor care locuiesc în enclava de la marginea Băii Mare. Aceștia au spus anchetatorilor că, în seara dispariției Esterei, copilă care se juca în fața blocului în care locuiește, a fost văzut un bărbat cu semnalmentele suspectului care ar fi plecat cu micuța ținând-o de mână.
 

×