x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Autocar cu 50 de persoane implicat într-un accident rutier. O persoană dintr-un alt autovehicul în comă

Prahova: Autocar cu 50 de persoane implicat într-un accident rutier. O persoană dintr-un alt autovehicul în comă

04 Sep 2017   •   15:57
Prahova: Autocar cu 50 de persoane implicat într-un accident rutier. O persoană dintr-un alt autovehicul în comă

Un autocar în care se aflau 50 de persoane a fost implicat, luni după-amiază, într-un accident care s-a produs în municipiul Ploieşti, zona Podul Înalt, o femeie dintr-un alt autovehicul aflându-se în comă în urma evenimentului rutier.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul unui autoturism nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autocar.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a precizat că în autocar se aflau 50 de persoane, niciuna nesuferind leziuni în urma impactului, însă trei dintre acestea au avut atac de panică, dar au refuzat transportul la spital.

În schimb, o femeie de 53 de ani care se afla în maşină este în comă. Aceasta are traumatism cranio-cerebral grav şi traumatisme abdominal şi toracic. AGERPRES

×