x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prahova: Cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ, suspendate din cauza codului portocaliu de vreme rea

Prahova: Cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ, suspendate din cauza codului portocaliu de vreme rea

20 Sep 2017   •   14:30
Prahova: Cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ, suspendate din cauza codului portocaliu de vreme rea

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Prahova a decis, miercuri, suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ din judeţ începând cu ora 15.30, în condiţiile în care, de la ora 16.00 Prahova intră sub avertizare cod portocaliu de vreme rea. 

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Prahova, Aurel Graur, a declarat, pentru AGERPRES, că, având în vedere avertizarea meteo care vizează judeţul Prahova, la nivelul inspectoratului s-a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ începând cu ora 15.30, o informare în acest sens fiind transmisă către toate unităţile. 

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, începând cu ora 16.00, judeţul Prahova se va afla sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată şi se vor înregistra cantităţi importante de apă cuprinse în general, între 50 şi 70l/mp. 

La sediul Prefecturii Prahova va avea loc, miercuri după-amiază, şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. 

×