x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale PRAHOVA - Puncte de prim-ajutor și de distribuție a apei potabile

PRAHOVA - Puncte de prim-ajutor și de distribuție a apei potabile

01 Iul 2017   •   16:00
PRAHOVA - Puncte de prim-ajutor și de distribuție a apei potabile

 Un număr de şase puncte de prim-ajutor medical, dar şi puncte de distribuţie a apei potabile au fost amenajate în municipiul Ploieşti, în contextul avertizării cod roşu de caniculă, autorităţile dispunând, totodată, măsuri pentru prevenirea dilatării liniilor de tramvai. 

Potrivit unui comunicat emis, sâmbătă, de Primăria Ploieşti, în oraş au fost amenajate şase puncte de prim-ajutor medical, asistenţa fiind asigurată de cadrele medicale ale unităţilor şcolare din subordinea municipalităţii, şi şase puncte de distribuţie a apei potabile. 

De asemenea, cetăţenii au la dispoziţie cişmele stradale, surse de apă potabilă în toate pieţele agro-alimentare, iar în pieţele din centrul, nordul şi vestul oraşului au fost amplasate pulverizatoare cu apă. 

Totodată, în cadrul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a decis ca sâmbătă şi duminică traficul greu să fie restricţionat în municipiu, Poliţia Locală Ploieşti urmând că restricţioneze accesul autovehiculelor cu masa de peste 7,5 tone, arată sursa citată. 

Potrivit acesteia, în scopul asigurării bunei desfăşurări a transportului de persoane cu tramvaiele, se va urmări mărirea frecvenţei de udare a căii de rulare a tramvaielor de operatorul de salubritate, astfel încât să fie preîntâmpinat efectul de dilatare a şinelor.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: prim-ajutor apa potabila ploiesti prahova