x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primarul general interimar verifică bazele de deszăpezire din Capitală

Primarul general interimar verifică bazele de deszăpezire din Capitală

08 Dec 2015   •   15:17
Primarul general interimar verifică bazele de deszăpezire din Capitală
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, continuă marţi verificarea bazelor de deszăpezire din Capitală, potrivit unui comunicat al municipalităţii.

Începând cu ora 19,00, primarul Capitalei va inspecta bazele societăţilor Rosal şi Rebu răspunzătoare de implementarea programului de iarnă în sectoarele 3 şi 4.

Responsabilii pentru activitatea de deszăpezire pentru sectoarele 1, 2 şi 5, respectiv Romprest (sectoarele 1 şi 5) şi Supercom (sectorul 2), au prezentat în timpul verificărilor de luni parcul de utilaje şi stocurile de material antiderapant alocate pentru iarna 2015-2016, anunţând că programul se va desfăşura în bune condiţii.

Primăria Capitalei are rolul de a monitoriza şi controla modul în care operatorii de salubritate respectă planul de deszăpezire, în conformitate cu o dispoziţie a primarului general din 4 decembrie.

Anul acesta tot parcul de utilaje pentru activitatea de deszăpezire va fi monitorizat prin GPS.

Primarul general Răzvan Sava a avertizat operatorii de salubritate şi primăriile de sector responsabile cu activitatea de deszăpezire că inspectorii municipalităţii vor lua toate măsurile astfel încât deszăpezirea în această iarnă în Bucureşti să se desfăşoare în condiţii optime. În caz contrar se vor aplica sancţiuni în conformitate cu legislaţia în vigoare.

×