x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Prinţul Charles a participat la repetițiile unei piese jucate de studenții lui Marian Râlea

Prinţul Charles a participat la repetițiile unei piese jucate de studenții lui Marian Râlea

04 Iun 2018   •   16:51
Prinţul Charles a participat la repetițiile unei piese jucate de studenții lui Marian Râlea
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Prinţul Charles vizitează luni mai multe obiective turistice din municipiul Sibiu, una dintre opriri fiind la Muzeul de Istorie, unde participă la repetiţia unui spectacol cu studenţi de la Facultatea de Arte Dramatice, coordonaţi de actorul Marian Râlea. 

"Alteţa Sa participă la repetiţia unui spectacol care va fi prezentat undeva în toamnă. Este vorba de studenţi de la Facultatea de Arte Dramatice din Sibiu. Este un spectacol concentrat pe limbajul non verbal. Singurele momente când se va vorbi va fi când se va recita sonete din Shakespeare", a precizat Raluca Brăgărea, ofiţer de presă la Ambasada Marii Britanii din Bucureşti. 

Potrivit acesteia, Prinţul Charles şi-a dorit să viziteze locuri noi. 

"Întotdeauna şi-a dorit să viziteze locuri noi, anul acesta Sibiul. Festivalul Internaţional de Teatru se află sub co-patronajul Alteţei Sale şi al Preşedintelui României. Este un susţinător al multor valori româneşti, al patrimoniului cultural, material, al tradiţiilor româneşti", a mai spus reprezentantul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti. 

Prinţul Charles va fi patronul celei de a 25-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, dar nu va participa la festival. 

"Regret că nu voi putea participa la această minunată reuniune a talentului, dar vreau să felicit oraşul Sibiu şi Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu cu ocazia celei de a 25-a aniversări", a transmis Prinţul Charles, printr-un comunicat de presă al Festivalului Internaţional de Teatru. AGERPRES

×