x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Probleme de trafic la vama Nădlac II. Șoferii așteaptă cel puțin 90 de minute

Probleme de trafic la vama Nădlac II. Șoferii așteaptă cel puțin 90 de minute

21 Feb 2018   •   17:12
Probleme de trafic la vama Nădlac II. Șoferii așteaptă cel puțin 90 de minute

O coadă de camioane care se întinde pe mai mulți kilometri s-a format, astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, din județul Arad, la ieșirea din țară, astfel că șoferii așteaptă și 90 de minute pentru a li se verifica documentele.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Mihaela Leș, ne-a declarat că timpii de așteptare au crescut la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II la 90 de minute, la ieșirea de marfare.

Astfel, o coloană de camioane care se întinde pe aproximativ cinci kilometri s-a format la ieșirea din țară. “Timpii de așteptare au crescut, astăzi, la 90 de minute la Nădlac II, nu este un timp foarte mare de așteptare. Au fost deschise patru artere pe ieșirea din țară, pentru camioane, astfel că se lucrează la capacitate maximă la automarfare.

Au crescut timpii de așteptare pentru că s-a prezentat un număr mai mare de automarfare la controlul de frontieră”, a afirmat Mihaela Leș.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad le recomandă șoferilor de camioane care doresc să treacă granița în Ungaria să se îndrepte și spre alte puncte de trecere a frontierei. “De exemplu, la punctul de trecere a frontierei Vărșand timpii de așteptare sunt de doar zece minute. De asemenea, Poliția de Frontieră le recomandă tuturor participanților la trafic, în special șoferilor de automarfare care se îndreaptă spre ieșirea din țară, să verifice aplicația de trafic online”, a mai precizat Mihaela Leș.

Sursa: pressalert.ro

×