x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Programul "City Break la Constanţa" începe vineri, cu preţuri de la 130 lei/persoană

Programul "City Break la Constanţa" începe vineri, cu preţuri de la 130 lei/persoană

08 Oct 2015   •   17:51
Programul "City Break la Constanţa" începe vineri, cu preţuri de la 130 lei/persoană
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Programul "City Break la Constanţa" începe vineri, iar pachetul va include 2 nopţi de cazare, cu posibilitatea prelungirii pentru încă una, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării remis, joi, AGERPRES.

"Astfel, turiştii care vor opta pentru un city break în Constanţa vor putea vizita principalele atracţii turistice din oraş şi vor putea savura preparate tradiţionale din peşte şi fructe de mare, pe baza unui voucher distribuit de agenţiile de turism înscrise în program. Tarifele propuse variază între 130 lei (la unităţi de cazare de 2 stele), 180 lei (la 3 stele) şi 210 lei (la 4 stele), preţ /pachet/persoană (cazare în cameră dublă)", se arată în comunicat.

Turiştii au acces gratuit la Muzeul de Artă, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul Militar Naţional, Cetatea Histria şi Monumentul de la Adamclisi şi beneficiază de tarife reduse cu 50% la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii şi la Muzeul Marinei Române.

"Ca noutate absolută, pachetul include nu doar cazare cu mic dejun, ci şi un voucher de intrare la atracţiile turistice din judeţ, şi un dejun de midii de Marea Neagră, ce va fi servit la restaurantele pescăreşti din Constanţa şi din judeţ înscrise în program. Ca o componentă de educaţie, vrem să îi convingem pe români să mănânce peşte şi fructe de mare proaspete, din Marea Neagră, acasă, în România', a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

Programul este disponibil prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT. Lista hotelurilor şi agenţiilor participante vor fi disponibile începând de vineri site-ul ANAT şi pe pagina da facebook a Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

×