x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale RĂZBOI TOTAL între interlopii din Timișoara

RĂZBOI TOTAL între interlopii din Timișoara

05 Iul 2015   •   09:39
RĂZBOI TOTAL între interlopii din Timișoara
Sursa foto: Foto: Pressalert

Războiul de lumea interlopă a reizbucnit, în această noapte, cu violenţă chiar peste drum de sediul Poliţiei Timiş, relatează pressalert.ro

Conform primelor informaţii, în jurul orei 4 un grup de bărbaţi, din care făcea parte şi Tudor Stoiţi, cel care a fost înjunghiat în incidentul de la barul Ibiza, şi Adrian Taloş a fost atacat de un grup de aproximativ 10 – 15 persoane în clubul Every Time, aflat în complexul comercial de peste drum de sediul Poliţiei Timiş.

Se pare că agresorii au intrat în club şi s-au dus spre masa unde aceştia erau şi i-au atacat. Stoiţi ar fi fost cel vizat de agresori, fiind primul lovit. A urmat o bătaie generală, iar Stoiţi a fost transportat în stare gravă la spital. De asemenea, în incidenta au fost răniţi Spânu Ionuţ, Luca Bogdan şi Cionvică Claudiu.

Până acum au fost ridicaţi pentru audieri Abraham Iulius, Grigoraş Andrei, Făgădaru Andrei, Iftimci Alexandru şi Colasz Orlando. Incidentul se petrece cu puţin timp înainte ca dosarul grupării Udrea instrumentat de DIICOT, în care se judecă inclusiv atacarea lui Stoiţi în barul Ibiza, să se finalizeze la Tribunalul Timiş.

×