x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Reabilitarea Cazinoului din Constanța, tergiversată în continuare

Reabilitarea Cazinoului din Constanța, tergiversată în continuare

22 Dec 2016   •   21:31
Reabilitarea Cazinoului din Constanța, tergiversată în continuare
Sursa foto: Foto: Oana Pavelescu

Șapte milioane de euro au fost alocate de Guvern pentru reabilitarea Cazinoului din Constanța.

Deși banii există de mai bine de un an, lucrările nu au fost încă începute din cauza contestațiilor depuse la licitațiile organizate de Compania Națională de Investiții.

“Aștept de la actualul Parlament sau de la viitorul Guvern să schimbe exact acest lucru. Să nu mai permit contestații, paracontestații în detrimental identității noastre naționale“, a declarat Decebal Făgădău, primarul Constanței.
În altă odine de idei, primarul Constanței a comentat și decizia Guvernului de a aloca orașului mai puțin de 6 de milioane de euro pentru subvenția la căldură.

“Apreciez că, măcar pe ultima sută de metri, Guvernul s-a gândit să ia niște măsuri corecte. În schimb, dacă le-ar fi luat mai devreme, sunt convins că am fi cumpărat la un preț mai mic combustibilul, dar mă declar mulțumit“, a susținut primarul.
Suma primită reprezintă mai puțin de jumătate din ceea ce municipalitatea a solicitat la Guvern. În urmă cu mai bine de o lună Primăria Constanța cerea un ajutor guvernamental de 15 milioane de euro pentru încălzire.

×