x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Zi de foc pentru salvamontiștii! Un număr record de evenimente montane

Zi de foc pentru salvamontiștii! Un număr record de evenimente montane

09 Ian 2022   •   10:34
Zi de foc pentru salvamontiștii! Un număr record de evenimente montane

Salvamontistii au fost solicitati sa intervina la un numar record de evenimente montane. În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 89 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor, arată instituția, într-o postare pe Facebook. În cazul acestor intervenții au fost salvate 89 persoane, din care 38 au fost predate la Ambulanță sau SMURD

Salvament Voineasa a primit 13 apeluri, Salvamont Sinaia 10 apeluri, iar 8 apeluri au fost recepționate la Salvamont Sibiu. Unitățile Salvament din Gorj, Bihor, Lupeni, Busteni și Alba au primit câte cinci apeluri, și cîte patru apeluri au primit Salvamont Maramures, Salvamont Borsa, Salvamont Caras Severin-Formatia Muntele Mic.

Între unu și trei apeluri au primit unitățile Salvamont din Predeal, Cluj, Dambovita, Petrosani, Harghita, Prahova-Formatia Azuga, Prahova-Formatia Cheia, Salvamont Municipiul Brasov, Neamt și Bistrita Nasaud.

S-au mai primit 29 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre domeniile schiabile și traseele turistice din zona montană.

 

×
Subiecte în articol: salvamontisti