x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Satmarean prins in trafic cu 2.000 litri de palinca de Maramures

Satmarean prins in trafic cu 2.000 litri de palinca de Maramures

20 Apr 2018   •   13:41
Satmarean prins in trafic cu 2.000 litri de palinca de Maramures

Un satmarean a fost prins in trafic cu un transport de 2.000 de litri de palinca, fara documente de provenienta. Alcoolul era transportat cu o dubă și urma să fie comercializat în zona de sud a țării.

Polițiștii din Chișineu Criș (județul Arad) au depistat și oprit în trafic, pe raza orașului, un sătmărean în vârstă de 32 de ani, în timp ce transporta cu o autoutilitară, în flacoane de trei litri, 1.998 de litri de lichid incolor, cu miros specific alcoolului etilic, scrie Gazeta de Nord Vest.

Întreaga cantitate de lichid și mijlocul de transport utilizat pentru transportul acestuia au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. Sătmăreanul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere.

“Conform Legii 227/2015 pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: palinca palinca de Maramures