x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Satu Mare: Adolescent transportat la Urgenţe, după ce şi-a provocat tăieturi pe antebraţ, în direct pe facebook

Satu Mare: Adolescent transportat la Urgenţe, după ce şi-a provocat tăieturi pe antebraţ, în direct pe facebook

30 Apr 2017   •   19:46
Satu Mare: Adolescent transportat la Urgenţe, după ce şi-a provocat tăieturi pe antebraţ, în direct pe facebook
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Un adolescent de 18 ani din judeţul Satu Mare a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare după ce şi-a provocat răni la un antebraţ pe fondul unei deziluzii în dragoste, el transmiţând în direct pe facebook cum se automutila.

"Băiatul provine dintr-o familie dezorganizată, din păcate, şi a avut o deziluzie în dragoste. Şi-a tăiat superficial pielea, nu a avut nevoie nici de suturi şi după două ore i-au dat drumul de la UPU acasă. L-au pansat", a declarat duminică, pentru AGERPRES, Camilo Coste, manager al SJU Satu Mare.

El a precizat că în cursul săptămânii adolescentul va fi consiliat psihologic.

"Marţi va veni asistenta socială şi o voi ruga să vorbească cu organele de poliţie să ia datele de acolo, să încerce să îl consilieze psihologic, să nu sărim direct la psihiatrie. Eu cred că se poate recupera", a mai afirmat Coste.

Tânărul a postat pe contul său de facebook imagini cu antebraţul secţionat şi a transmis în direct cum îşi provoacă răni. Înregistrarea are circa 40 de minute, până când la el au ajuns tatăl său şi bunica sa. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: facebook