x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scafandrii au reuşit după două zile să găsească trupul bărbatului căzut cu căruţa în canalul de irigaţii

Scafandrii au reuşit după două zile să găsească trupul bărbatului căzut cu căruţa în canalul de irigaţii

06 Iun 2018   •   13:39
Scafandrii au reuşit după două zile să găsească trupul bărbatului căzut cu căruţa în canalul de irigaţii

Scafandrii ISU Brăila, ajutaţi de o echipă de la Bacău, au reuşit miercuri să găsească, după două zile de căutări, trupul unui bărbat căzut, luni, cu căruţa într-un canal de irigaţii din comuna brăileană Zăvoaia, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian. 

"Trupul bărbatului a fost găsit prins în vegetaţie - în zonă vegetaţia fiind foarte deasă. Pentru căutarea persoanei în canalul de irigaţii de la Zăvoaia au acţionat scafandrii de la ISU Brăila şi ISU Bacău. Scafandri de la Bacău au fost disponibili pentru completarea echipei de la Brăila. Canalul are o adâncime de patru - cinci metri", a declarat lt.col. Stoian. 

Un bărbat a căzut luni după-amiază, cu tot cu căruţă, într-un canal de irigaţii din comuna brăileană Zăvoaia, iar pompierii chemaţi la faţa locului au găsit doar trupul calului, care se înecase. Ei au acţionat luni şi marţi până la căderea întunericului, iar căutările au fost reluate miercuri, când s-a reuşit găsirea bărbatului. 

Canalul de irigaţii de la Zăvoaia este acelaşi loc în care, în urmă cu trei zile, s-a înecat un adolescent de 14 ani, care venise la scăldat şi nu a mai ieşit la suprafaţă, trupul lui fiind găsit, de asemenea, de pompierii de la ISU Brăila. AGERPRES

×