x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scene de coșmar pe autostrada A1! O tânără şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu mașina peste alt autoturism

Scene de coșmar pe autostrada A1! O tânără şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu mașina peste alt autoturism

03 Noi 2017   •   13:53
Scene de coșmar pe autostrada A1! O tânără şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu mașina peste alt autoturism

O femeie şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident rutier produs, astăzi, într-o benzinărie de pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti.

Accidentul s-a întâmplat într-o benzinărie de pe autostradă, acolo unde o şoferiţă care circula cu viteză a pierdut controlul volanului.

Maşina s-a răsturnat peste un alt autoturism care se afla în benzinărie, iar impactul a fost atât de puternic, încât femeia aflată la volanul unui Chevrolet a murit pe loc.

Medicii care au intervenit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul s-a produs în zona kilometrului 80, pe sensul de mers către Piteşti. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor şi descarcerare din Argeş şi Dâmboviţa.

Din primele cercetări a reieşit că femeia a pierdut controlul volanului, iar autoturismul pe care îl conducea s-a izbit de parapeţii de pe marginea autostrăzii şi a fost proiectat în parcarea unei benzinării, peste o maşină staţionată. Şoferiţa a rămas încarcerată şi ulterior a decedat, iar un bărbat, pasager în acelaşi autoturism, a suferit leziuni uşoare.
 

Observator.tv

×
Subiecte în articol: accident