x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şeful Poliţiei oraşului Gătaia, reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte

Şeful Poliţiei oraşului Gătaia, reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte

09 Dec 2015   •   19:37
Şeful Poliţiei oraşului Gătaia, reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Şeful Poliţiei Oraşului Gătaia, comisar Disagă Daniel-Ion, a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, pentru lovituri cauzatoare de moarte, el fiind acuzat că l-a bătut chiar în secţia de poliţie pe un bărbat care a decedat din această cauză.

'Şeful Poliţiei Gătaia a fost reţinut, astăzi, pentru 24 de ore, în urma deciziei Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru lovituri cauzatoare de moarte', a precizat, pentru AGERPRES, Ancuţa Morariu, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Reţinerea de miercuri s-a făcut într-un dosar deschis în vara anului 2014.

Potrivit procurorilor, în data de 9 iulie 2014, în timp ce se afla în Biroul de investigaţii criminale din sediul Poliţiei Oraşului Gătaia, Disagă Daniel-Ion, ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Timiş, 'i-a aplicat victimei I. G. aflată sub influenţa alcoolului o lovitură de pumn în zona bărbiei, lovitură în urma căreia victima s-a dezechilibrat şi a căzut apoi pe podea, iar în cădere s-a lovit cu capul de mobilierul din zonă, precum şi de parchetul laminat de pe jos, suferind în acest mod un traumatism cranio-cerebral închis soldat cu hemoragie cerebrală, leziuni traumatice ce au condus apoi, în scurt timp, la decesul acesteia (...)'.

×