x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situaţie halucinantă la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Situaţie halucinantă la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

16 Dec 2015   •   14:04
Situaţie halucinantă la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa

Situaţie incredibilă la Constanţa! O femeie a aflat de la poliţişti că are un bebeluş, deşi nu fusese însărcinată. Halucinanta situaţie a fost posibilă pentru că o altă femeie care a născut prematur şi şi-a abandonat băieţelul în spital, a lăsat în evidenţele medicale numele unei cunoştinţe. Copilul ei, care cântărea doar un kilogram şi 350 de grame la naştere, este internat din luna noiembrie în Secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, relatează replica.ro.

„Copilul este în Terapie Intensivă. Este în tratament şi primeşte oxigen, pentru că are nevoie. A avut 1350 grame la naştere şi acum are 1.820 de grame şi o să fie bine. Se află la Terapie Intensivă de când s-a născut, respectiv 24 noiembrie. Noi nu am cunoscut-o pe mamă. A plecat imediat după ce l-a născut.

Cazul a intrat în atenţia Protecţiei Copilului şi a Poliţiei. Este o anchetă în desfăşurare.Noi nu avem nici o legătură cu ancheta respectivă. Starea copilului acum este bună faţă de cum a fost. A fost un prematur cu stare gravă, nota 5 la naştere”, a declarat dr. Livica Frăţiman, medicul-şef al Secţiei de Neonatologie.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

×