x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situaţie INCREDIBILĂ în trafic! Un poliţist era mai BEAT decât şoferul pe care l-a pus să sufle în fiolă!

Situaţie INCREDIBILĂ în trafic! Un poliţist era mai BEAT decât şoferul pe care l-a pus să sufle în fiolă!

17 Aug 2017   •   16:42
Situaţie INCREDIBILĂ în trafic! Un poliţist era mai BEAT decât şoferul pe care l-a pus să sufle în fiolă!

Situaţie incredibilă în trafic! Un poliţist s-a dovedit a fi mai beat decât şoferul pe care îl testa. Poliţistul beat a fost prins în flagrant după ce şoferul beat pe care îl trăsese pe dreapta a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Totul s-a întâmplat pe 6 august, pe raza comunei Beliu din judeţul Arad. Un echipaj al Secţiei Rurale Beliu a oprit pentru un control de rutină un autoturism. În urma testării cu aparatul Drager, poliţiştii au descoperit că şoferul avea o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurilor, şoferul beat a fost condus la Spitalul Orăşenesc Ineu pentru a-i fi prelevate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe drum, şoferul beat a realizat că unul dintre poliţişti era la rândul său... beat. Astfel, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a explicat situaţia.

Un echipaj al Serviciului Rutier l-a testat pe poliţist cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de... 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, adică o alcoolemie cu mult mai mare decât cea a şoferului oprit în trafic.

În urma acestui incident, conducerea IPJ Arad a dispus cercetarea poliţistului prins beat la serviciu. Observator tv

×
Subiecte în articol: politist beat