x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Situaţie incredibilă! Trei adolescenţi din Vaslui au răpit o fată de 14 ani pentru a o viola, însă băieţii s-au îmbătat, iar tănăra a fugit

Situaţie incredibilă! Trei adolescenţi din Vaslui au răpit o fată de 14 ani pentru a o viola, însă băieţii s-au îmbătat, iar tănăra a fugit

20 Noi 2017   •   14:38
Situaţie incredibilă! Trei adolescenţi din Vaslui au răpit o fată de 14 ani pentru a o viola, însă băieţii s-au îmbătat, iar tănăra a fugit

Trei adolescenți din Vaslui au fost prinși și trimisi în judecatã pentru că au vrut sã batjocoreascã o copilã de 14 ani, pe care au închis-o într-o cramã.

Doi dintre ei se aflã în arest preventiv, iar cel de-al treilea, minor în vârstã de 16 ani, va fi judecat în stare de libertate. Procurorii îi acuzã de tentativã de viol si lipsire de libertate.

Cei trei au luat-o cu forța pe minoră, cu intentia de a o abuza. Au închis-o într-o cramã, iar totul părea pierdut pentru fata îngrozită, însă cei trei s-au îmbătat atât de tare, încât au leșinat, iar fata a putut să fugă,

După ce a s-a dus glonț la Poliție și a povestit cele întâmplate. Au fost repede indentificati autorii si, dat fiind gravitatea faptei, procurorii i-au prezentat în fata instantei, cu propunere de arestare preventivã.

Au ajuns dupã gratii doar doi dintre ei, Cosmin Manolache, 20 de ani, si Cosmin Vasilache, 18 ani. Celãlalt, minorul de 16 ani, a scãpat de gratii, dar este si el inculpat în dosar.

Socant a fost faptul cã atunci când bãietii au fost întrebati de ce s-au legat de fatã, acestia au justificat senini faptul cã “auziserã cã aceasta e c**vã”.

Însă, dupã ce au ajuns dupã gratii, în arest preventiv, inculpatii au început sã plângã, și-au cerut iertare și sã fie eliberati.

Instanta însã le-a respins, rând pe rând, cererile de înlocuire a arestului preventiv.Observator.tv

×