x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şocant! Doi copii s-au jucat cu un porumbel până l-au omorât

Şocant! Doi copii s-au jucat cu un porumbel până l-au omorât

18 Oct 2017   •   17:04
Şocant! Doi copii s-au jucat cu un porumbel până l-au omorât

Scene şocante petrecute în centrul oraşului Târgu Jiu! Doi copii au prins un porumbel pe care l-au înecat în apă şi apoi l-au izbit de ciment.

Totul s-a întâmplat sub privirile amuzate ale părinţilor şi bunicilor celor doi copii. O altă femeie care se afla în apropiere a rămas oripilată de comportamentul copiilor, dar şi al adulţilor.

Femeia a postat un mesaj pe Facebook care a stârnit un val de reacţii din partea oamenilor.

"Am stat astăzi pe o băncuţă în centru pentru că eram în pauză.Aici foarte mulţi copilaşi cu bunci sau părinţi. Am rămas însă uimită cum 2 mămici şi o bunică se uitau şi râdeau de ceea ce făceau copilaşii lor. Cei mici au prins un porumbel şi s-au jucat cu el până l-au omorât. Cei mici sunt copii şi nu ştiu ce fac,dar tu ca părinte să stai pur şi simplu să te uiţi cum îl îneacă cu apă de la stropitoare sau cum arunca cu el de ciment şi să nu faci nimic? Mi se pare lipsa de umanitate,este doar o vietate. Să nu zici nimic? Ba mai mult să se amuze toate? Unde este igiena copilului care umblă cu o pasăre moartă în mână? Unde este educaţia lor? Ne mai mirăm că vedem la tv tineri care omoară animale. Aşa se nasc caracterele tinerilor de astăzi. Ruşine mămicilor care nu învaţă un copil ce este bine şi ce este rău!", a scris aceasta.Observator.tv

×